21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κτηνωδία στο Ηράκλειο: Τύφλωσαν γατάκι και του έχωσαν δίχτυ στον πρωκτό | Φωτός

Ημερομηνία:

Γυναίκα βρήκε γατάκι το οποίο άγνωστος δράστης-ες όχι μόνο τυφλωσαν αλλά του έχωσαν και ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό”. Ειναι από τις περιπτώσεις που οι δράστες πρέπει να βρεθούν γιατί ίσως αποτελούν κίνδυνο και για ανθρώπους που θα έχουν την ατυχία να βρεθούν κοντά τους. Έχει αποδειχθεί ότι ένας άνθρωπος που επιδεικνύει άγρια ένστικτα απέναντι σε πιο αδύναμα πλάσματα, όπως είναι τα ζώα, είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσει αυτήν τη νοσηρή συμπεριφορά και αλλού.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα serial killers, βιαστών, παιδεραστών και άλλων εγκληματιών, οι οποιοι σε παιδική ή νεαρή ηλικία είχαν κακοποιήσει ή κακοποιούσαν συστηματικά ζώα. Η έλλειψη ενσυναίσθησης που δείχνει η εκούσια πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου, είναι ένα από πιο συχνά κοινά χαρακτηριστικά των εγκληματιών.

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά περιστατικό που έγινε στον Ζαρό του Δήμου Φαιστό ενώ το σχετικό κείμενο και οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν αναρτήθηκαν στο facebook.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

“Γάτα με βγαλμένα μάτια και για να γίνει πιο ολοκληρωμένο το βασανιστήριο της έχωσαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό. Ε ύστερα είπαν να την αφήσουν να περιφέρεται υποφέροντας για μεγαλύτερη ικανοποίηση και προφανώς κάποιος την είδε και την παράτησε έξω από το Δημαρχείο του Ζαρού απ’ όπου και με πήραν χθες τηλέφωνο να πάω να την πάρω μέχρι σήμερα που πάει Ηράκλειο σε κτηνιατρείο συμβεβλημένο με το Δήμο.

Αν δε το έχουμε καταλάβει , ζούμε σε μια κοινωνία με αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά που βγάζουν όλο το μένος τους και την απανθρωπιά τους σε αθώα πλάσματα! Θέλω να γράψω τόσα πολλά μα ειλικρινά δεν έχω λόγια! Όλο αυτο με έχει σοκάρει και με ξεπερνά σαν ανθρωπο… Η γατούλα είναι πολύ καλύτερα, είναι καθοδόν για περαιτέρω εξετάσεις και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και να ζήσει από εδώ και πέρα μια αξιοπρεπή ζωή κοντά μας”.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποτυπώσουν μόνο ένα μικρό κομμάτι των όσων βίωσε το μικρό γατί.

Γάτα Βασανιστήρια

Γάτα Βασανιστήρια

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ