22.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες στην Κατερίνη για να μην κάθονται οι πολίτες, λόγω κορωνοϊού | Φωτός

Ημερομηνία:

Τα παγκάκια αποφάσισε να «σηκώσει» ο δήμος Κατερίνης από τις πλατείες της πόλης, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός από όσους δεν πείθονται να «μείνουν σπίτι».

«Δυστυχώς, μερίδα συνδημοτών μας δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης ούτε την αναγκαιότητα εφαρμογής των μέτρων πρόληψης. Με εντολή Δημάρχου, από το πρωί συνεργεία του Δήμου Κατερίνης απομακρύνουν όλα τα παγκάκια από τις πλατείες της πόλης», αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Κατερίνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, και για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού «σε πλατείες, πάρκα, αύλειους χώρους σχολείων, σε ανοιχτούς χώρους άθλησης κ.α., διαρκώς κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας προβαίνουν σε συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν», αναφέρεται.

Με δήλωσή του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος καλεί τους δημότες «να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που ανακοινώθηκαν» και επισημαίνει πως «με τη συνεργασία όλων μας, στόχος είναι να λειτουργήσουν τα μέτρα που λαμβάνουμε όλοι από κοινού συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από το μηδέν ξανά η δίκη στο Μάτι μετά την έφεση της Εισαγγελίας

Από μηδενική βάση θα κριθεί η υπόθεση για τη...

Ακρίβεια: Έξι στους δέκα «μόλις τα βγάζουν πέρα» – Κλιμάκωση των προβλέψεων για άνοδο των τιμών

Στοιχειώνει τα ελληνικά νοικοκυριά η ακρίβεια κάτι που αποτυπώνεται...

Πολάκης κατά πάντων μετά την απόσυρση του εμβολίου της Astra Zeneca

Την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας Astra...

Ο ράπερ Macklemore ξαναχτυπά υπέρ φοιτητών και Παλαιστινίων – Νέο τραγούδι

Ένα νέο κομμάτι, το Hind’s Hall, το οποίο παρέχει σθεναρή...