15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Εντάξει τα σούπερ μάρκετ, με τα μίνι μάρκετ, τι γίνεται;

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση πήρε μία σειρά μέτρων για την προστασία των πολιτών εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται αυτό τον καιρό στα σούπερ μάρκετ. Όμως, κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για τα μίνι μάρκετ. Εκεί γίνεται ένας μικρός χαμός. Συνωστισμός, κουβεντολόι, κανένα μέτρο προστασίας.

Και είναι πολλά τα μίνι μάρκετ, διασκορπισμένα σε όλο το μήκος της κάθε πόλης της χώρας. Εκεί οι πολίτες κάνουν τα καθημερινά ψώνια τους. Από τα τσιγάρα και την εφημερίδα μέχρι φρούτα και λαχανικά και κάθε λογής μικροπροϊόντα για την καθημερινή χρήση.

Είναι τόπος συναθροίσεων. Οι άνθρωποι βρίσκονται για να συνομιλήσουν, για να ανταλλάξουν τα νέα τους. Μέχρι πριν τον κορωνοϊό αποτελούσαν ένα ζωντανό κύτταρο των κοινωνιών μας, τώρα μπορούν να αποτελούν ένα σημείο επέκτασης του ιού.

Άραγε, δεν πρέπει να ληφθούν και εκεί κάποια μέτρα;

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...