18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Οι οπαδοί του ΠΑΟ υπέρ της Ηριάννας

Ημερομηνία:

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίρνουν θέση συχνά πυκνά σε κοινωνικά ζητήματα  και τοποθετήθηκαν μέσω ενός μηνύματος τους για ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα έπειτα από την παρέμβαση οκτώ ποδοσφαιριστών οι «αιώνια πιστοί»  έγραψαν «Ποια δημοκρατία και ποια δικαιοσύνη ; 13 χρόνια φυλάκισης για κοινωνικές σχέσεις. Λευτεριά στην Ηριάννα» με την υπογραφή της Θύρας 13 .

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετήθηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Μπαντής και Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, Χρήστος Τασουλής της Λανς (Γαλλία), Γιώργος Ζησόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος του Ατρομήτου, Μανώλης Παπαστεριανός της Ξάνθης, Σάββας Τσαμπούρης της Νέας Σαλαμίνας (Κύπρος) και Αντώνης Λαδάκης της Δόξα Δράμας, εξέδωσαν την παρακάτω δήλωση:

«Φέρνουμε στο μυαλό μας τις αδικίες που έχουμε βιώσει στον χώρο του αθλητισμού. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και αρρωσταίναμε όταν χάναμε άδικα ένα παιχνίδι… Φαντάσου, για ένα παιχνίδι μόνο! Και τώρα σκεφτόμαστε την Ηριάννα, που στερείται τόσο άδικα με την πραγματική έννοια της λέξης, την ίδια της την ελευθερία, την ίδια της τη ζωή. Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίον όλων μας και μας αφορά όλους».

leoforos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ