16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Οκτώ νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα και 2.000 νέοι πράσινοι κάδοι, στην καθημερινή μάχη για την καθαριότητα του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, οκτώ νέα απορριμματοφόρα θα ενισχύσουν το στόλο καθαριότητας του Δήμου Χανίων. Η συγκεκριμένη προμήθεια σε  απορριμματοφόρα, συνολικού ύψους 1.228.000 €, που ποικίλλουν σε χωρητικότητα, αφορά:

  • 2 απορριμματοφόρα, δυνατότητας συγκομιδής 6 τόνων
  • 2 απορριμματοφόρα, δυνατότητας συγκομιδής, 12 τόνων και
  • 4 απορριμματοφόρα δυνατότητας συγκομιδής, 16 τόνων.

Η προσθήκη αυτή στον στόλο καθαριότητας του Δήμου Χανίων, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση 2.000 επιπλέον πράσινων κάδων αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων πράσινων κάδων απορριμμάτων, έχει ως στόχο να ενισχύσει την καθημερινή μάχη του Δήμου Χανίων για μια πόλη πιο καθαρή.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε: “Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο στόχος μας για μια πόλη πιο καθαρή γίνεται πραγματικότητα. Με την ολοκλήρωση του νέου ΧΥΤΥ, με την προσθήκη νέων οχημάτων καθαριότητας και νέων κάδων απορριμμάτων, ο αγώνας μας για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την ενίσχυση της καθημερινής λειτουργίας της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας, είναι συνεχής”.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης με την σειρά του επεσήμανε: “Υπάρχει παράλληλα προγραμματισμός για να διεκδικηθούν πόροι από δύο ξεχωριστά προγράμματα, οι οποίοι ενισχύουν τις υπηρεσίες μας με οχήματα καθαριότητας, μηχανήματα έργων αλλά και κάδους απορριμμάτων”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ