18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης στη Διάσκεψη των 27 Εθνικών Κοινοβουλίων

Ημερομηνία:

Στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ) που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο από 24 έως 26 Μαρτίου θα παρευρεθεί ο Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης. Ο Βουλευτής Ρεθύμνου, ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, θα συμμετάσχει στην εξαμελή εθνική αντιπροσωπεία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διάσκεψη των 27 Εθνικών Κοινοβουλίων που διοργανώνει η Ιρλανδική Προεδρία της Ε.Ε. .

Η βασική ατζέντα της Διάσκεψης περιλαμβάνει κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και Άμυνας σε επίπεδο Ε.Ε. και παράλληλα επιμέρους ζητήματα που θα τεθούν από τους αντιπροσώπους της κάθε χώρας. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στην πρόταση της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε. σχετικά με την ανάγκη συνεργασίας για τα ζητήματα που απασχολούν τη Νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Στο Ρεθεμνιώτη Βουλευτή έχει ανατεθεί εισήγηση σχετικά με τη σχέση της Ε.Ε. με τα κράτη της Χερσονήσου της Ανατολικής Αφρικής (Σομαλική Χερσόνησος). Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης θα συμμετάσχει στην συνάντηση των μελών του Ε.Λ.Κ. που θα γίνει στο περιθώριο της συνάντησης για την ΚΕΠΠΑ και ΚΠΑΑ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ