18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο χάρτης των προσλήψεων αναπληρωτών στην Κρήτη

Ημερομηνία:

2163 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προλαμβάνονται σε όλη την Κρήτη. Ο αριθμός είναι αισθητά αυξημένος, καθώς πέρυσι, το αντίστοιχο διάστημα είχαν προσληφθεί περίπου 1800.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που …υποφέρει περισσότερο, προσλαμβάνονται 1450 εκπαιδευτικοί και στη Δευτεροβάθμια 370.

Στο νομό Ηρακλείου προλαμβάνονται 312 δάσκαλοι, 160 νηπιαγωγοί και καλύπτονται όλες οι ειδικότητες. Ικανοποιημένος δήλωσε ο πρόεδρος των Δασκάλων του Συλλόγου “Δομ.Θεοτοκόπουλος” Γιώργος Μακράκης, υπογραμμίζοντας πάντως ότι λύση θα δοθεί μόνο με μόνιμους διορισμούς. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται από τον Πρωθυπουργό από το βήμα της ΔΕΘ.

287 στελεχώνουν την Ειδική Αγωγή και 45 άτομα προσλαμβάνονται για την υποστήριξη των προσφυγόπουλων και των σχετικών δομών. Στη δεύτερη φάση των προσλήψεων παραπέμπονται όσα κενά δεν καλύφθηκαν στα τμήματα υποδοχής και ένταξης και στην παράλληλη στήριξη.

Η καθυστερημένη λίστα έφερε πρόσθετα στο συνολικό της Κρήτης 55 άτομα, που αντιστοιχούν στους διορισμούς στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

 cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ