18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναβάλλεται η εξεταστική στο τμήμα Φυσικής – Φοιτητής θετικός στον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Στην αναβολή του προγράμματος εξεταστικής του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών προχώρησε το Πανεπιστήμιο Κρήτης, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, μετά το κρούσμα COVID- 19 που εντοπίστηκε σε φοιτητή του Τμήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, απόσταση δύο -2- μέτρων, απολύμανση πριν και μετά), κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εν λόγω φοιτητή.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακολουθώντας τους κανόνες που έχει ορίσει η Πολιτεία.

Η ανακοίνωση:

“Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προχώρησε για σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, στην αναβολή του προγράμματος εξεταστικής του Τμήματος Φυσικής, της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ μετά το κρούσμα COVID- 19 που εντοπίστηκε σε φοιτητή του Τμήματος.

Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, απόσταση δύο -2- μέτρων, απολύμανση πριν και μετά) κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εν λόγω φοιτητή.

Τονίζεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακολουθώντας τους κανόνες που έχει ορίσει η πολιτεία”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ