15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Περιμένεις να ακούσεις ένα σχέδιο από Μητσοτάκη και το μόνο που ακούς είναι για το άσυλο και τον Ρουβίκωνα…

Ημερομηνία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνει διαρκώς πως είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, αλλά από σχέδιο για το πώς θα κυβερνήσει …λίγα πράγματα.

Και τις τελευταίες ημέρες οι προαναγγελίες του φαντάζουν περισσότερες ως αντιδραστικές κινήσεις παρά ως κάποιο οργανωμένο σχέδιο για το μέλλον της χώρας.

Ποιες είναι οι πιο προβεβλημέμενες προτάσεις του; Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού Άσυλου, η κατάργηση του “άβατου” των Εξαρχείων, το κυνήγι του Ρουβίκωνα και η επανέναρξη της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

Αναρωτιόμαστε, αυτά είναι τα προβλήματα που έχει η χώρα; Πολλοί φοβούμαστε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν κανένα σχέδιο και σκοπεύουν να συνεχίσουν εφαρμόζοντας την ίδια πολιτική που εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που θα τους διαχωρίζει είναι οι κινήσεις τους σε τέτοια ζητήματα που στοχεύουν στα δεξιά αντανακλαστικά μίας μερίδας πολιτών, πολώνουν, και συσπειρώνουν.

Αλλά έτσι δεν πάει μπροστά η χώρα παρά μόνο είναι χρήσιμα εργαλεία για να διατηρούν κάποιοι μία εξουσία δίχως ουσία…

Εν τέλει, η χώρα δεν είναι “έρμαιο του Ρουβίκωνα” αλλά των δανειστών, των εξοντωτικών πολιτικών που εφαρμόζονται και προπάντως της παντελούς απουσίας οποιουδήποτε Σχεδίου ή οράματος για το μέλλον της χώρας από τις κεντρικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Αυτός, είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Αγησίλαος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...