16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πιθανή ημερομηνία η 1η Φεβρουαρίου για το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων

Ημερομηνία:

Πάνε προς άνοιγμα και οι καφετέριες και τα εστιατόρια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Άλλωστε αύριο ανοίγει ελεύθερο όλο το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού αλλά με τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων. Στις κόκκινες περιοχές θα λειτουργήσουν με την μέθοδο click away.

Ήδη οι εργασίες στα καταστήματα είναι πυρετώδεις, με τις βιτρίνες να αλλάζουν, τα ράφια να γεμίζουν, τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από καιρό.

Σύμφωνα ωστόσο με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν καφέ και εστιατόρια και μάλιστα άμεσα. Το σχέδιο προβλέπει άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου με μοναδική προϋπόθεση να μείνουν τα κρούσματα στα επίπεδα που είναι σήμερα.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο καθηγητής Γώγος, με χτεσινές του δηλώσεις τόνισε «Εάν τα πράγματα πηγαίνουν όπως πηγαίνουν και κρατηθούν αυτά τα δεδομένα, θα το δούμε κι αυτό».

Όσον αφορά τα σχολεία είπε «Εάν το άνοιγμα της αγοράς, δε δείξει επιδείνωση στα επιδημιολογικά δεδομένα, τα σχολεία είναι πιθανό να ανοίξουν σε δύο εβδομάδες».

dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...