19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε”: Πολάκης – Βαγιωνάκη, παρών στο χθεσινό συλλαλητήριο “αξιοπρέπειας” στα Χανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Στην Πλατεία Αγοράς χθες συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες για να στηρίξουν την διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης. Μεταξύ αυτών ξεχώρισε η παρουσία εργαζόμενων της ΕΡΑ Χανίων που βρέθηκαν στην Πλατεία με αίτημα την επαναλειτουργία του σταθμού αλλά και το παρών που έδωσαν ο Παύλος Πολάκης και η Βάλια Βαγιωνάκη. Νέο συλλαλητήριο για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευνα.

Φαίνεται ότι, οι δύο νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά δεν πρόκειται να σταματήσουν να δίνουν το παρόν στις κινητοποιήσεις του λαού μόνο και μόνο επειδή εκλέχθηκαν βουλευτές.

Δίνοντας το παρόν πέρασαν και το μήνυμα ότι η παρουσία όλων μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών όχι μόνο είναι επιθυμητή, αλλά είναι και αναγκαία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κλίμα κατά τη χθεσινή συγκέντρωση ήταν εξαιρετικό με τους πολίτες να μιλούν μεταξύ τους και να μοιράζονται την αισιοδοξία τους από τη μέχρι τώρα στάση που έχει τηρήσει η κυβέρνηση. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί και δείτε φωτός ΕΔΩ.

Στις φωτό που παρουσιάζουμε οι βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Βάλια Βαγιωνάκη στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στα Χανιά. Η φωτό του Παύλου Πολάκη αναρτήθηκε στον λογαριασμό fb του βουλευτή, η φωτό της Βάλιας Βαγιωνάκη στο chaniasyriza.blogspot.gr

22

10968172_446523438838430_559575999_n

 

 

Να σημειώσουμε τέλος ότι κάλεσμα για νέο συλλαλητήριο σε πολλές πόλεις της χώρας και του κόσμου και στα Χανιά στην Πλατεία Αγοράς έχει γίνει για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Στο κάλεσμα σημειώνονται τα εξής:

Με κεντρικό σύνθημα “Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε”, το κάλεσμα της 15ης Φεβρουαρίου

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

"google ad"

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Θα νικήσουμε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...