19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Προκλήσεων συνέχεια”: Έκαψαν πανό ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Χαλέπα! | Φωτός

Ημερομηνία:

Από ότι φαίνεται ο αγώνας των κατοίκων της Χαλέπας έχει ενοχλήσει αρκετούς. Με επιστολή που λάβαμε ενημερωθήκαμε ότι πανό που είχε αναρτηθεί στο ΤΕΙ Χαλέπας και έγραφε: “Άμεση απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλε-δολο-φωνίας” αφού αρχικά βανδαλίστηκε  τελικά του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Στην επιστολή τονίζεται ότι η περιοχή της Χαλέπας πλέον “είναι ένα καζάνι που βράζει κι ας φροντίσουν κάποιοι να μην έχομε χειρότερα με πρωταγωνιστές κάποιους αμετανόητους και πολλαπλώς επικίνδυνους προκαλούντες”.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή και δείτε τις φωτός:

Όπως όλοι θυμόμαστε, στις 9/3/15 ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – πρώτα ο άνθρωπος» κ. Γιάννη Σαρρή, συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Χανίων το τεράστιο πρόβλημα που έχει να κάνει με την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Χαλέπα και όχι μόνο.

Η απόφαση όλων των Δημοτικών Παρατάξεων ήταν ομόφωνη και καταδικαστική για τις κεραίες, ενώ δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους πολίτες που πλήττονται από την ακτινοβολία, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στους αγώνες τους.

Εμείς οι κάτοικοι της Χαλέπας αυτό που πρώτιστα ζητάμε είναι η άμεση απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεδολο-φωνίας και αυτό ήταν το περιεχόμενο συνθήματος σε πανό που πρόσφατα αναρτήσαμε στο βόρεια τμήμα του Τ.Ε.Ι. Χαλέπας.

Φαίνεται όμως πως το σύνθημα μας ενόχλησε σφόδρα κάποιους οι οποίοι είχαν το απύθμενο θράσος να βάλουν φωτιά σε διάφορα σημεία του πανό, ώστε να αλλοιώσουν το περιεχόμενό του.

-Τι θα συνέβαινε όμως αν κάποιος από τους κατοίκους τους αντιλαμβάνονταν την ώρα της δράσης , ή το χειρότερο αν ξέφευγε κάποια σπίθα προς το Τ.Ε.Ι.;

-Ποιοι, ενοχλούνται από το γεγονός ότι όλοι μας επιδιώκουμε την άμεση απομάκρυνση των κεραιών, ακριβώς επειδή θέλομε να ζήσουμε;

-Τι συμφέροντα παίζονται;

Το γεγονός πάντως, είναι ένα·

Το παιχνίδι στη Χαλέπα «χοντραίνει» και η υπομονή όλων μας έχει τα όρια της! Η περιοχή μας πλέον είναι ένα καζάνι που βράζει κι ας φροντίσουν κάποιοι να μην έχομε χειρότερα με πρωταγωνιστές κάποιους αμετανόητους και πολλαπλώς επικίνδυνους προκαλούντες.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αλευράκη Στέλλα

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...