18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ψωμί με μούχλα από τα LIDL

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκονται έλεγχοι του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, καθώς, κατόπιν σχετικής καταγγελίας καταναλωτή, διαπίστωσε ότι σε κατάστημα της εταιρείας LIDL HELLAS & ΣIA OE, στη Θεσσαλονίκη, διατίθετο προς πώληση ψωμί στο οποίο είχε αναπτυχθεί μούχλα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ψωμί σικάλεως, με εμπορική ονομασία «Maitre Jean Pierre Rye Bread», σε συσκευασία των 500 γραμμαρίων, με ημερομηνίες λήξης 19-9-2018, 26-9-2018 και 3-10-2018 (ύστερα και από εσωτερικό έλεγχο της επιχείρησης), που παράγεται από τη γερμανική εταιρεία Harry-Brot GmbH.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία LIDL HELLAS έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση του ανωτέρω προϊόντος.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις εν λόγω παρτίδες από το αναφερόμενο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ