18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν οι χρυσαυγίτες – Γιατί θα μπουν σε καραντίνα

Ημερομηνία:

Σε διαφορετικές φυλακές ανά την επικράτεια αναμένεται να οδηγηθούν οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, με την απόφαση να αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Την τελική απόφαση για όσους καταδικαστούν χωρίς αναστολή ποινής έχει ο εισαγγελέας εκτελέσεων ποινών.

Σε όποια σωφρονιστικά ιδρύματα θα πάνε, θα κρατηθούν 14 μέρες σε καραντίνα, λόγω των διατάξεων περί κορωνοϊού.

Τα επικρατέστερα σενάρια για τη φυλακή που θα πάει ο Ρουπακιάς είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είτε στις φυλακές Μαλανδρίνου, είτε στα Τρίκαλα Δομοκού ή σ’ αυτή της Πάτρας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως και κάποιοι ακόμα από το διευθυντήριο, θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού στη Γ’ Πτέρυγα, εκεί όπου κρατούνται καταδικασμένοι της τρομοκρατίας.

Επίσης, κάποιοι από τον σκληρό πυρήνα των πρωτοκλασάτων της Χρυσής Αυγής δεν θα έχουν επαφές μεταξύ τους επειδή βρίσκονται «στα μαχαίρια».

Ανάλογα με τις αντιδράσεις που τυχόν υπάρχουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα που θα οδηγηθούν θα κριθεί στη συνέχεια αν θα γίνει κάποια έκτακτη μεταγωγή σε κάποιο άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ