18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συγκέντρωση χρημάτων με έκκληση Ευρωπαϊκού Σχολείου για να επιστρέψει στην Κρήτη η σορός του 21χρονου Nathan Λυράκη

Ημερομηνία:

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 21χρονου Nathan Λυράκη, εγγονού της Μαρίας Λυράκη γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, στην κοινότητα του Ευρωπαϊκού Σχολείου στο Ηράκλειο, καθώς ο αδικοχαμένος νέος είχε υπάρξει απόφοιτός του.

Το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας συμμεριζόμενο τον αβάσταχτο πόνο αλλά και τα ανυπέρβλητα έξοδα της οικογένειας του Nathan που απεβίωσε στη Γλασκώβη της Σκωτίας από καρδιακή εμβολή, ξεκινά πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε η σορός να επιστρέψει στην Κρήτη.

Για τον λόγο αυτό, απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή να συνδράμουν ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό. Οι καταθέσεις γίνονταν στον λογαριασμό της μητέρας του εκλιπόντος Alison Cronin στην Eurobank με ΙΒΑΝ GR1602 6013 4000 0070 1013 65069.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ