18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συγκλονίζει το τροχαίο με δύο νεκρούς στο Καλαμάμι – Συμπαραστέκεται ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων στο δράμα των γονιών

Ημερομηνία:

Δε σταματούν οι θανάτοι στους δρόμους της Κρήτης.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στο Καλαμάκι στα Χανιά με θύματα τον Χανιώτη Θοδωρή Μαραγκάκη, μόλις 30 ετών, και τη 19χρονη Βρετανίδα Olivia Chung.

Το ατύχημα συνέβη όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έφυγε από την πορεία της και έπεσε πάνω στη 19χρονη και στη συνέχεια συγκρούστηκε με φορτηγάκι.

Οι δύο τραυματίες παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξαν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα ενώ ο 30χρονος θα ταφεί στο νεκροταφείο της Αγίας Φωτεινής.

Να σημειώσουμε ότι ο Θοδωρής Μαραγκάκης ήταν γιος των ιατρών Ιωάννου και Καλλιόπης Μαραγκάκη με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων να δίνει στη δημοσιότητα ψήφισμα συμπαράστασης:

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης  για τον αδόκητο χαμό του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ τέκνου των εκλεκτών  συναδέλφων ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ  και  ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια τους .

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ