19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνάντηση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta – Caretta στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τους συνεργάτες του Συλλόγου “ΑΡΧΕΛΩΝ” για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας είχαν χθες, Δευτέρα 30/3/2015, στο Δημαρχείο Χανίων οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Γεώργιος Φραγγεδάκης, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Τουρισμού, Γιάννης Μαράκης και Πρασίνου, Μιχάλης Κοτζαμιχάλης.

Ειδικότερα, στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν η Συντονίστρια των Προγραμμάτων του Συλλόγου, Ρεγγίνα Στεφανάτου, η Συντονίστρια θεμάτων Διατήρησης Περιβ/ντος, Παναγιώτα Θεοδώρου και η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κρήτης, Αθανασία Νικολοπούλου, εξετάστηκε η διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τον Σύλλογο, μέσω της πληροφόρησης και της ευαισθητοποίησης του κοινού από πλευράς Δήμου για τις δράσεις και το αντικείμενο του. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.chania.gr ειδικό banner προβολής των δράσεων του Συλλόγου.

Στόχος της διεύρυνσης της εν λόγω συνεργασίας, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είναι η προστασία και η αύξηση του αριθμού των φωλιών της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...