18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνάντηση Δ. Φραγκάκη με το Προεδρείο της ΟΕΒΕΝΧ και την διοίκηση της ΑΝΕΚ

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Χανίων είχε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις δεσμεύσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων ενώ επεσήμανε και την αποφασιστικότητα της ΝΔ να αντιμετωπίσει την παραοικονομία και το παρεμπόριο που αποτελούν πληγή για τις τοπικές επιχειρήσεις. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης ασφαλιστικά θέματα καθώς και ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που επίσης αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Φραγκάκης επισκέφθηκε την ANEK LINES. Στη συζήτηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζομένους τονίστηκε τόσο η συνεισφορά της εταιρείας στην τοπική οικονομία όσο και η ευρύτερη κοινωνική της προσφορά. Επίσης συζητήθηκε ο καθοριστικός ρόλος της εταιρείας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του νησιού και στην αναβάθμιση του τουρισμού.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ