19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνελήφθη μετά από μήνυση σούπερ μάρκετ ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Χανίων

Ημερομηνία:

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Χανίων κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι μετά απο μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”“Μας εκβιάζουν οι πολυεθνικές για να πουλάμε σε εξευτελιστικές τιμές” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυριανουδάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr ενώ ζήτησε από τους καταναλωτές να στηρίξουν τον αγώνα τους.
Οι κτηνοτρόφοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αν εξακολουθήσουν να ισχύσουν οι προσφορές που στην ουσία έχουν οδηγήσει τον κτηνοτροφικό κόσμο σε απόγνωση ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι οι να “θάβουν” την ντόπια παραγωγή και να προωθούνται τα ξένα προϊόντα, επεσήμανε ο κ. Σταυριανουδάκης.
Σημειώνεται ότι για λίγη ώρα, χθες, έξω από το κατάστημα της Carrefour στις Μουρνιές επικράτησε αναστάτωση καθώς υπήρχαν συγκεντρωμένοι κτηνοτρόφοι οι οποίοι επιχείρησαν να αποκλείσουν το κατάστημα με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να τους αποτρέψουν και να αποκλιμακώσουν την ένταση.

Η σύλληψη του προέδρου
Εν όψει της εορτής του Πάσχα, ο σύλλογος κτηνοτρόφων με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει απο το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ να μην κάνει εξευτελιστικές προσφορές στα αρνιά σε μιαν προσπάθεια να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι να κρατήσουν τις τιμές σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο.
Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων στο Flashnews.gr, το απόγευμα της Πέμπτης πήγε απο το σούπερ μάρκετ και τους υπενθύμισε την απόφαση του συλλόγου να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Πράγματι χθες το μεσημέρι οι κτηνοτρόφοι προγραμμάτισαν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται στον δρόμο Χανίων – Μουρνιών.
Ο κ. Σταυριανουδάκης πήγε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ξαφνικά αστυνομικοί που ήταν εκεί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων καθώς η επιχείρηση υπέβαλλε εναντίον του μήνυση για απειλή.
“Βρισκόμαστε σε απόγνωση και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, εαν κάποιοι κάνουν προσφορές σε εξευτελιστικές τιμές” είπε ο κ. Σταυριανουδάκης στο Flashnews.gr, μέσα απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...