14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνεργασία του Τομέα Πρασίνου του Δήμου με τους υπόλοιπους Τομείς

Ημερομηνία:

Τον περασμένο μήνα και μετά την ανάληψη καθηκόντων και ενημέρωσης στα νέα της καθήκοντα στον τομέα Πρασίνου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού , Προβολής και Πρασίνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη –Μαμαλάκη συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη Τμήματος Πρασίνου κ. Γκολφινοπούλου Νικολέτα και τους Υπεύθυνους του Τμήματος κ. Γαλανομάτη Μανώλη και Αλαμάνου Γεωργία, ξεκίνησαν σειρά επαφών με διάφορους φορείς και Υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή συνεργασία και συντονισμό ενεργειών και δράσεων για το έργο που πρέπει να υλοποιήσουν από κοινού.Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από το Λιμενικό Ταμείο με την Πρόεδρο κα Ρένα Κουτσαλεδάκη  και τη Διευθύντρια κα Αθανασία Δασκαλάκη, ενώ συνεχίστηκε με την Τεχνική Υπηρεσία και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Θεμάτων κ. Μίνωα Αλεφαντινό , τη Διευθύντρια κα Γεωργία Κελέκη και στελέχη της υπηρεσίας.

Υπήρξε γόνιμος διάλογος σχετικά με τον προγραμματισμό των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δράσεων και συζητήθηκαν τα πλαίσια στα οποία θα μπορούσε να στηριχθεί ο εθελοντισμός των επιχειρηματιών και των φορέων. Ένα μικρό δείγμα υλοποίησης των παραπάνω υπήρξε το παρτέρι στην είσοδο του Λιμενικού Ταμείου το οποίο φυτεύτηκε για πρώτη φορά και κοσμεί πια καλαίσθητα την είσοδο των γραφείων του Λιμενικού Ταμείου.

Πρόκειται να ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις με τα Τμήματα Καθημερινότητας και Παιδείας, τους Ξενοδόχους και άλλους Επιχειρηματικούς Φορείς με σκοπό να συζητηθούν οι υφιστάμενες συνθήκες και να τεθούν νέοι στόχοι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...