23.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Επίσκεψη Μαρκογιαννάκη στο ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα ο Βουλευτής Χανίων και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Τον κ. Μαρκογιαννάκη συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Δ.Σ, ο πρόεδρος και τα μέλη ανέλυσαν την πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το ΚΤΕΛ και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αλματώδη ανάπτυξη του προς όφελος της κοινωνίας αλλά και των μετόχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΚΤΕΛ εκτελεί πλέον το 100% του έργου της μεταφοράς των μαθητών στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνης και για τον σκοπό αυτόν πρόσφατα αγοράστηκαν 45 λεωφορεία των 20 θέσεων το καθένα. Περαιτέρω ομαλοποιήθηκαν οι σχέσεις με το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης προς όφελος του επιβατικού κοινού αλλά και των δύο ΚΤΕΛ. Αναπτύσσονται οι γραμμές Χανιά – Πειραιάς – Θεσσαλονίκη και Χανιά – Πάτρα – Ιωάννινα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν με τις οφειλές πολλών ετών από την μεταφορά των μαθητών , έπαψε να υφίσταται καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών αφού εξόφλησε τα οφειλόμενα των παρελθόντων ετών, είναι πλέον απόλυτα συνεπές με τις υποχρεώσεις του.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επισήμανε την άξια συγχαρητηρίων διαχρονική συνεισφορά στην πρόοδο του ΚΤΕΛ, των διοικήσεών του, οι οποίες με ζήλο και συνέπεια εργάστηκαν προς την ορθή κατεύθυνση και τόνισε το πόσο είναι αναγκαίο να διατηρηθεί η σύμπνοια που παρατηρείτε σήμερα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης περαιτέρω τόνισε ότι το ΚΤΕΛ Χανιών – Ρεθύμνης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της προόδου και ανάπτυξης που μπορεί να γνωρίζει οποιαδήποτε επιχείρηση ή επιχειρηματίας που λειτουργεί στο πλαίσιο των κανόνων ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αρκεί αυτοί οι κανόνες να τηρούνται με συνέπεια .Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης διαβεβαίωσε την διοίκηση του ΚΤΕΛ, αλλά και τους μετόχους ότι θα είναι πάντα, όπως τόσα χρόνια τώρα, στη διάθεσή τους για το καλό της εταιρείας και του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...