19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Santa Run και στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Αύριο το 1o Santa Run! – Στόχος της δράσης, η στήριξη του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο πραγματοποιείται το 1st Santa Run Heraklion. Μια διοργάνωση του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, του Love Radio Kρήτης 102,8 και της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα Νο4. Στόχος της δράσης, η στήριξη του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.

Καθημερινά, στο περίπτερο του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, έξω από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου, οι Ηρακλειώτες δηλώνουν συμμετοχή, δίνοντας 5€ και παίρνοντας τον σάκο συμμετοχής τους, ο οποίος περιλαμβάνει την στολή τους. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν υπέρ της ανέγερσης του κτηρίου του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 11πμ, όλοι οι εθελοντές ξεκινούν από την πλατεία Ελευθερίας περνώντας από κεντρικά σημεία, μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αλληλεγγύης σε όλο το Ηράκλειο.

Τρέχουμε για καλό σκοπό, τρέχουμε και «χτίζουμε» το παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ