19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Τι λέει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για το εγχείρημα του χειμερινού τουρισμού

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 4 -11-2017 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Cretan Holidays στο Ηράκλειο, με εκπροσώπους τουρκικών συμφερόντων εταιριών, εκπροσώπους της Aegean Airlines και εκπροσώπους της τουριστικής εταιρείας Cretan Holidays, με τον Πρόεδρο της ΟΕΣΚ, με μέλη του ΔΣ και εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, προκειμένου οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων να ενημερωθούν για το πρωτόγνωρο για την Κρήτη ιδιωτικό επιχειρηματικό εγχείρημα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης:

Συγκεκριμένα 3 εμπορικές επιχειρήσεις, με 3 διαφορετικά προϊόντα ανά επιχείρηση μαζί με την Aegean Airlines και την Cretan Holidays, θα φέρουν τους χειμερινούς μήνες 50.000 περίπου τουρίστες  από Γερμανία και Ελβετία, ειδικών χαρακτηριστικών με σκοπό τον αστικό τουρισμό στην Κρήτη 7 ημερών, με αγορές στα 3 καταστήματα, εκδρομές στο πολιτιστικά και ιστορικά μέρη , περιηγήσεις και ελεύθερο χρόνο.

Ενημερωθήκαμε πλήρως και θα διερευνήσομε αν η πραγματικότητα συμφωνεί με την ενημέρωση και τις προοπτικές παρεκκλίσεων.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια εταιρεία των πακέτων αυτών είναι Γερμανική, τουρκικών συμφερόντων και πραγματοποιεί αντίστοιχα προγράμματα και σε άλλες χώρες.

Η προσπάθεια αυτή βάζει για πρώτη φορά την Κρήτης στο κάδρο του χειμερινού τουρισμού.

Στόχος της ΟΕΣΚ είναι το πρόγραμμα αυτό, να αποτελέσει ένα αναπτυξιακό εργαλείο, προς κάθε κατεύθυνση αναπτυξιακής προοπτικής για το τουριστικό γίγνεσθαι, για όλους, με τη συμμετοχή του λιανικού εμπορίου στο όλο πρότζεκτ.

Με στενή και διαρκή συνεργασία με τα Επιμελητήρια, τους τουριστικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, θα στοχεύσομε στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ολόκληρου του λιανικού εμπορίου της Κρήτης, ώστε να κινητοποιήσομε οφέλη για όλους και για όλα τα επόμενα χρόνια.

Θα ξεκινήσουμε τώρα ένα ευρύ διάλογο και να στήσουμε το χειμερινό τουρισμό στη Κρήτη. Να στηρίξουμε κάθε προορισμό και κάθε τοπική κοινωνία και να διαχυθούν όλα τα οφέλη στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...