16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Το Εργαστήρι του Αερόστατου”: Αναζητώντας την παιδική μας ενέργεια

Ημερομηνία:

Το παιδί είναι ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας και έχει τις ρίζες του στη χαρά και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων.

Καθώς το παιδί ακούει συνεχώς ότι έχει να μεγαλώσει και να προετοιμαστεί, αρχίζει σιγά-σιγά να απαρνείται και να εξαλείφει τις πτυχές και τις εμπειρίες αυτής της φυσικής ενέργειας. Σταδιακά έρχεται και η persona, αποτέλεσμα κοινωνικής μάθησης, για να τα καλύψει όλα και να αντισταθμίσει την απώλεια της αυθεντικότητας.

Στο πρώτο μέρος του βιωματικού εργαστηρίου, θα διερευνήσουμε με ασκήσεις επικοινωνίας, έκφρασης, θεραπείας και διαλογισμού, την “προσωπικότητα”, το πότε και πώς σχηματίστηκε. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις συνθήκες που ανάγκασαν το παιδί μέσα μας να παραδοθεί και να εγκαταλείψει αυτή την πηγή και τη δύναμη της χαράς.

Στο δεύτερο μέρος, θα ταξιδέψουμε ακόμη πιο πίσω, επιδιώκοντας την αναγνώριση και τον εντοπισμό της φυσικής μας ενέργειας, που συνεχίζει να παραμένει ζωντανή μέσα μας.

Μπορεί κανείς να απολαύσει αυτήν την παιδική ενέργεια και την ίδια στιγμή να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας. Η σχέση και η σύνδεση με το εσωτερικό μας παιδί είναι μια ανεξάντλητη πηγή δημιουργικότητας, χαράς και παιχνιδιού.

Κυριακή 15 Μαρτίου ώρα: 10:00-19:00

Εργαστήρι του αερόστατου
Σελίνου 138, Νέα Χώρα
Συμμετοχή 40 ευρώ
Επικοινωνία: 697 242 4276, στο κατάστημα του αερόστατου Αρχοντάκη 31
& στο facebook: ‘’εργαστήρι του αερόστατου’’
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...