19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων συλλέγει τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες για τους πληγέντες του σεισμού στην Αλβανία: “Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων”

Ημερομηνία:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων καλεί τους Χανιώτες να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.ά.) τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη στη γειτονική χώρα.

Να σημειώσουμε ότι κάλεσμα για στήριξη της πρωτοβουλία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου απηύθυνε και το συμβούλιο της Κοινότητας Δήμου Χανίων

Στην ανακοίνωση του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο αναφέρει τα εξής:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων εκφράζει την βαθιά του λύπη για τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε τον αλβανικό λαό.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που έφτασαν ως την Ελλάδα, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο σεισμός που έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αλβανία, αλλά και την απέραντη θλίψη των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων, αλλά και με όσους έχασαν τα σπίτια τους.

Ευχόμαστε σύντομα οι αγνοούμενοι να εντοπιστούν καλά στην υγεία τους και να μην υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.ά.) τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη στη γειτονική χώρα.

Κάλεσμα και του Συμβούλιου της Δημοτικής κοινότητα Χανίων

Με ανακοίνωσή του και το συμβούλιο της Κοινότητας Δήμου Χανίων καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου.

Αναφέρεται σχετικά:

 Το συμβούλιο Κοινότητας Δήμου Χανίων εκφράζει τη θλίψη του προς τον Αλβανικό λαό, αλλά και προς τους συμπολίτες μας αλβανικής καταγωγής που ζουν στα Χάνια, εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός που έπληξε τη χωρά τους. Συναισθανόμαστε την αγωνία τους για τους αγνοούμενους και συλλυπούμεθα για όσους χάθηκαν. Ευχόμαστε να μην θρηνήσουν άλλα θύματα.

Δείχνοντας κι εμείς με τη σειρά μας την αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας προς τον αλβανικό λαό καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του  Εργατικού Κέντρου Χανιών μέχρι την Παράκουη 29/11 στις 7μμ. προσφέροντας  ειδή πρώτης ανάγκης {ρούχα, κουβέρτες, ξηρή τροφή, νερά κλπ)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...