19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΡΕΜΒΗ

Μετά από πάνω από 50 χρόνια λειτουργιάς , έκλεισε πριν 10 μέρες, το καφενείο – ουζερί ΡΕΜΒΗ, που συντρόφευσε και χάρισε εξαιρετικές στιγμές απόλαυσης στους Χανιώτες. Η ΡΕΜΒΗ εστεγάζετο εκεί, που είναι σήμερα, η Τράπεζα Χανίων. Μετακόμισε λίγο παρακάτω απέναντι από το Στάδιο. Δεν άντεξε φαίνεται την κρίση; Ποιος ξέρει…

Η ΡΕΜΒΗ, θα λείψει, από τους μεσήλικες και ηλικιωμένους Χανιώτες, γιατί γι’ αυτούς ήταν τόπος συνάθροισης και συζήτησης.

Σαν την ΡΕΜΒΗ λίγα έως ελάχιστα καφενεία έχουν απομείνει.

Κρίμα

– ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αξίζουν την ευρεία συμπαράσταση της κοινωνίας οι δικηγόροι, για τον μεγάλο πολύμηνο αγώνα αποχής που διεξάγουν, για να μην περάσουν τα μέτρα.

Δυστυχώς για όλους μας, ευρισκόμεθα προ ενός σχεδίου που όπως φαίνεται θ’ αφήσει μετά την υλοποίησή του, – που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ- στάχτη και αποκαΐδια.

Πάντως οι δικηγόροι της χώρας, έκαναν κατά τόπους Γενικές Συνελεύσεις που αποφάσισαν συνέχιση της αποχής. Οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων θα συνέλθουν όλοι μαζί στην Αθήνα για να πάρουν νέες αποφάσεις.

Καλό αγώνα, ο ζαλισμένος από τις αριστερές κατραπακιές λαός μας, σας παρακολουθεί με θαυμασμό.

– ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Βγήκαν από τα ρούχα τους οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ και απήργησαν προχθές. Ακούς εκεί να συστήνουν ανεξάρτητη αρχή, μέσα στο υπουργείο Οικονομικών και να παραδίδουν τα Δημόσια Έσοδα, στους Ξένους !

Συμβαίνουν πράγματα που δεν το χωρά, ο νούς τ’ ανθρώπου…

– ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

"google ad"

Στον αγώνα και οι λογιστές

Ποιος τους ακούει;

Φωνή βοώντος, έως πότε; Σύντομα οι μεμονωμένες φωνές κατά κλάδο, θα γίνουν ποταμός ακάθεκτος, όλης της κοινωνίας και θα παρασύρει, νέα και παλιά σκύβαλα.

Ίδωμεν.

– ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ της Κρήτης η εφημερίδα αυτή που κρατάς στα χέρια σου αγαπητέ αναγνώστη, δημοσίευσε σχεδόν 700 φωτογραφίες Κρητικών ηρώων που φόνευσαν οι Γερμανοί ναζί. Το σύνολο των προγόνων μας που θυσιάστηκαν, ανέρχεται περίπου, σε 14000.

Ευτυχώς που ο Ρίχτερ αποκαθηλώθηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης γιατί έτριζαν τα κόκκαλα των χιλιάδων κρητικών που θυσιάστηκαν.

– ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

Το γερμανικό νεκροταφείο και το ναζιστικό μνημείο στα Φλώρια είναι οι λόγοι της επίσκεψης και φέτος των καταδρομέων…

Εδώ όμως είναι και οι Γερμανοί αντιφασίστες, όπως έγραψε ο «ΑτΚ» – είπαν: «Μνημείο σαν αυτό στα Φλώρια δεν θα μπορούσε να είναι στη Γερμανία».

Φοβερό!…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...