19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Χαμός στο ίντερνετ! Στην 3η θέση παγκοσμίως στο twitter – 10.000 tweets για τη συζήτηση πολιτών με τον Τσίπρα στο #asktsipras | Βίντεο

Ημερομηνία:

Χαμός στα social media με τη συνέντευξη που δίνει μέσω twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνω από 10.000 έχουν θέσει ερωτήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το #asktsipras είναι αυτή τη στιγμή 3ο trend παγκοσμίως στο twitter. Για όσους δε γνωρίζουν αυτό σημαίνει ότι η συζήτηση του Τσίπρα με τους πολίτες είναι το 3ο θέμα παγκοσμίως που απασχολεί τους χρήστες αυτού του κοινωνικού μέσου. Αν λάβουμε υπόψη μας το μικρό μέγεθος της χώρας κατανοούμε την ανταπόκριση που είχε αυτή η κίνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ζωντανά μέσω εικόνας, σε ερωτήματα που θα του απευθύνουν οι πολίτες στο twitter.

Παρακολουθήστε live τη συζήτηση πατώντας στο βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=kDGArbQ4Q-Q#t=2503″]

Η εφημερίδα “ΑΥΓΗ” προσκάλεσε 7 χρήστες του “πολιτικού twitter”, εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, προκειμένου να επιμεληθούν της όλης διαδικασίας.

Ως συντακτική ομάδα επέλεξαν και ομαδοποίησαν ζωντανά τα ερωτήματα, τα οποία και μεταφέρονται στο πάνελ.

H ομάδα αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

Το hashtag της συζήτησης είναι το #asktsipras και η παραπάνω ομάδα συγκεντρώνει τις ερωτήσεις που καταφθάνουν, τις ταξινομεί ανά κατηγορίες (πχ. οικονομικού ενδιαφέροντος, ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κτλ) και επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ