1 μήνας μετά “δρόμος κλειστός”: Δεν έχουν καν ξεκινήσει οι εργασίες στο χωριό Κάμπος του Δήμου Κισσάμου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ο Νίκος Χειλαδάκης με φωτογραφίες που ανέρτησε στη σελίδα “Καιροί της Κρήτης” αναφέρεται στις καταστροφές που προκλήθηκαν στους δρόμους γύρω από το χωριό Κάμπος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο νομό Χανίων και την πλήρη απουσία όποιων έργων αποκατάστασης ενώ ήδη έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει:

Συμπληρώθηκε ένας μήνας μετά τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις στο νομό Χανίων και η αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους γύρω από το χωριό Κάμπος (πρώην Δήμου Ιναχωρίου και νυν Κισσάμου) δεν έχει ακόμα αρχίσει.

"Sponsored links"

Λήψη φωτογραφιών 25-3-2019.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις