14 συλλήψεις για επαιτεία και παραεμπόριο σε όλη την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και της επαιτείας πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλο το Νησί και κυρίως στα κέντρα των πόλεων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα (40) παραβάσεις – διοικητικές ποινές ενώ συνελλήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα, για επαιτεία και παραεμπόριο και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός προϊόντων παρεμπορίου τα οποία και καταστράφηκαν.

Τονίζεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς καθ΄όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις