200 ταξιδιωτικοί πράκτορες του Coral Travel στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης θα υποστηρίξει το ταξίδι εξοικείωσης για 200 Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες που προγραμματίζεται από τον διοργανωτή ταξιδιών Coral Travel στο νησί από τις 24 έως τις 31 Μαΐου.

Ο Coral Travel είναι ένας από τους σημαντικότερους διοργανωτές ταξιδιών ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην ρωσική αγορά.

Η δράση αυτή της Περιφέρειας Κρήτης εντάσσεται στο πρόγραμμα φιλοξενιών ξένων και Ελλήνων δημοσιογράφων, ταξιδιωτικών συντακτών καθώς και εκπροσώπων Tour Operators γιατί έχει αποδειχθεί κατά την διάρκεια των χρόνων πως η ανάπτυξη καλών δημοσίων σχέσεων με ξένους και Έλληνες τουριστικούς πράκτορες, bloggers με μεγάλο αριθμό ακολούθων και δημοσιογράφους είναι μία σημαντική ενέργεια προβολής καθώς αυτές οι ομάδες επηρεάζουν το τουριστικό ρεύμα.

"Sponsored links"

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης

Από την πλευρά του ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο και στη Γενική Συνέλευση μελών της «Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου» (BJCEM), που θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Μαϊου στην Τεργέστη της Ιταλίας. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης «Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου» (BJCEM) και μάλιστα του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις