18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σ. Κυμπουρόπουλος: “Με ενόχλησε η ουσία και όχι το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Θα ήθελα να κάνω διάλογο για να δω τι έχει να πει”

Ημερομηνία:

Για μία ακόμη φορά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος απάντησε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Τόσο τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, όσο και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας πως αυτό που τον ενόχλησε ήταν η ουσία και όχι το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Παράλληλα, σημείωσε πως ήθελε μια πιο σταράτη στάση από τον πρωθυπουργό, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να μιλήσει με τον ίδιο τον κ. Πολάκη.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος μιλώντας στο Open Tv, σχολίασε τόσο τη στάση του κ. Πολάκη όσο και αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι μία άποψη ενός πολίτη, τυγχάνει να είναι υπουργός. Έτσι την αντιμετωπίζω, την ακούω, την φιλτράρω και προχωράω» είπε αναφερόμενος στην ανάρτηση Πολάκη στο Facebook προσθέτοντας: «Δεν θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω».

Το θέμα αναπηρία που για εμάς, σημείωσε ο κ. Κυμπουρόπουλος, μεταφράζεται ως τα εμπόδια που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία για να μην είσαι ενεργός πολίτης. Η αντιμετώπισή της αναπηρίας, είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ανέφερε.

Ερωτηθείς τι θα έκανε αν τον συναντούσε τον κ. Πολάκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε: «Θα ήθελα να κάνω διάλογο για να δω τι έχει να πει. Η προσωπική επαφή ανοίγει δρόμους και επικοινωνίες. Θα ήθελα να ακούσω τη βαθύτερη του σκέψη. Θα τον άκουγα τι έχει να πει».

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα όσα είπε ο Παύλος Πολακης, σημείωσε: «Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει». Σημείωσε ακόμη ότι «ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό».

Μάλιστα, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που του είπαν ένα μπράβο και του έδωσαν συγχαρητήρια για την πορεία του και το πως έφτασε εδώ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τ’ άκουσες τα νέα Καλλιάνε; Το ΕΣΥ νοσεί!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη Η ιστορία με το βουλευτή - μετεωρολόγο Γιάννη...

Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα – θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες

Την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο...