Μοτοσυκλέτα που ταξιδεύει στη θάλασσα: Μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ και στα Φαλάσαρνα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά και η παρακάτω είδηση έρχεται να το αποδείξει.

Ο Παναγιώτης Ντεντάκης, μοτοσυκλετιστής και επιχειρηματίας από τα Φαλάσαρνα στα Χανιά δημιούργησε την “αμφίβια μοτοσυκλέτα”, μία μηχανή που ταξιδεύει στη γη και στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον ίδιο και στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο που ανέβασε, είναι η 2η αμφίβια μηχανή παγκοσμίως (η πρώτη δημιουργία του Robbie Madisson με την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών). Το σχέδιο για την Ελληνική Αμφίβια Μηχανή, δημιουργήθηκε και πραγματώθηκε από τον ίδιο τον αναβάτη της μηχανής, δίχως υποστήριξη από χορηγούς και εταιρείας παρά μόνο της δικής του εταιρείας “Φρουτολαχανική Κρήτης”, αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι βίντεο με αμφίβια μηχανή είχαμε δει πρόσφατα και σε ταινία και πιο συγκεκριμένα στο “xXx: Return of Xander Cage” που κυκλοφόρησε το 2017.  Έως σήμερα θεωρούσαμε ότι αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες του Χόλυγουντ. Τελικά, γίνονται και στα Φαλάσαρνα.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο κ. Ντεντάκης και το αντίστοιχο κλιπ από την ταινία:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις