Μ. Βολουδάκης: Κατά τον κ.Μπίστη του ΣΥΡΙΖΑ, το δημογραφικό θα το λύσουν οι μετανάστες

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης σχολιάζει δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Μπίστη, όπως παρουσιάζονται σε βίντεο της “Ομάδας Αλήθειας”, σύμφωνα με τις οποίες το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί από την έλευση προσφύγων και μεταναστών.

Σχολιάζει ο Χανιώτης βουλευτής:

Δείτε το παρακάτω βίντεο. Κατά τον κ.Μπίστη του ΣΥΡΙΖΑ, το δημογραφικό θα το λύσουν οι μετανάστες, όχι το να κάνουν οι Ελληνίδες 5 παιδιά. Καλώς λέει μάλιστα δεν κάνουν πολλά παιδιά οι Ελληνίδες!

"Sponsored links"

Ενώ το να έρχονται μετανάστες να κάνουν αυτοί από 5-6 παιδιά είναι μια χαρά! Τελικά για κάποιους το πρόβλημα είναι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες φαίνεται.

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο ο κ.Μπίστης που έχει τέτοιες αντιλήψεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live