29.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Άγριες διαθέσεις από Γκλέτσο: Αν βγει πρόεδρος ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ, θα τον διαγράψω

Ημερομηνία:

Με… άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στον ΑΝΤ1, σχετικά με το μέλλον, τόσο το δικό του, όσο και του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος έκανε εξαρχής γνωστες τις προθέσεις του, λέγοντας ότι «εγώ το λέω: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης, με τον οποίο με χωρίζει χάος όχι πολιτικό, πολιτισμικό χάος με χωρίζει με τον Κασσελάκη, δεν βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο τον κόσμο και την κοινωνία, δεν μπορώ να μείνω στο ίδιο κόμμα με τον Κασσελάκη. Αν βγει εκείνος φεύγω την επόμενη μέρα, αν βγω εγώ Πρόεδρος τον διαγράφω την άλλη ώρα».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν με τον Κασσελάκη και θα έχουν επόμενη ημέρα στην πολιτική; Να φύγουν με τον Κασσελάκη βουλευτές και να πάνε πού; Δεν είναι κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που τον στηρίζουν, ειναι άνθρωποι που πέρασαν απέξω, είδαν φως και μπήκαν. Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγει κυρίως από τους Αριστερούς. Υπάρχει ένα κακό χάλι αυτήν την στιγμή, σκοτωνόμαστε. Τα έχει περάσει και ο αείμνηστος ο Μητσοτάκης στην ΝΔ, τα ίδια θέματα περνούσε…».

Ο Α. Γκλέτσος δήλωσε ότι «σαφέστατα θα είμαι υποψήφιος. Μαζεύω τις υπογραφές, αύριο – μεθαύριο θα τελειώσω, θα τις μαζέψω τις απαιτούμενες 30 υπογραφές, που σήμερα τις έχω συγκεντρώσει τηλεφωνικά. Θα φύγω 10 ημέρες για γυρίσματα και μετά θα καταθέσω την υποψηφιότητα μου, άλλωστε η διορία είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου».

Σχολιάζοντας, δε, το βίντεο του Σ. Κασσελάκη, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι φοβάται; Από την φωνή του, που δεν έβγαινε, είδα έναν άνθρωπο εξαιρετικά φοβισμένο, είδα έναν άνθρωπο που ήρθε πάλι να μας βρίσει μετά από την Κεντρική Επιτροπή. […] Αφού δεν το θέλει το παλιό, γιατί δεν πάει να κάνει ένα άλλο κόμμα; Δηλαδή θέλει μόνο τα λεφτά, θέλει την κρατική χρηματοδότηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αφού δεν θέλει τίποτα από το παλιό, μόνο που δεν μας είπε είναι να πεθάνει το παλιό, φαντάζομαι το σκέφτεται».

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ