26.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Ευφυής η ντρίπλα Πολάκη με την υποστήριξη του Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Η ρήση ποτέ μη λες ποτέ επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε δημοσίως ότι παραδέχεται τον Παύλο Πολάκη.

Ο υπουργός Εργασίας παρά την αιώνια κόντρα που έχει με τον αψύ Κρητικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε σήμερα δημόσιως ότι «παραδέχομαι τον Παύλο Πολάκη τον είχαν του πεταματού, τον είχαν ως το πρόβλημα με το facebook και τις φασαρίες. Έλεγε θα κατέβω υποψήφιος και γέλαγαν οι άλλοι. Με την υποστήριξή του στον Κασσελάκη ανακάτεψε την τράπουλα. Δεν ξέρω αν περίμεναν από τον Πολάκη να κάνει τέτοια ντρίπλα, δεν το λέω ειρωνικά, το λέω σοβαρά».

«Σαν πολιτική ντρίπλα του Πολάκη προς τους άλλους ήταν πολύ ευφυής. Και αν του βγει αυτή η ντρίμπλα να είστε βέβαιοι ότι το πληκτρολόγιο του στη συνέχεια θα πάρει φωτιά», πρόσεθσε. Το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα οδηγούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίσει τον Παύλο Πολάκη ευφυή, μάλλον ούτε ο ίδιος το περίμενε…

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μόνιμη Πυροσβεστική Υπηρεσία στις Βουκολιές ζητά η Σέβη Βολουδάκη

Η βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, κατέθεσε εκ νέου σήμερα...

Σοβαρό περιστατικό σχολικής βίας στα Χανιά

Ένα σοβαρό περιστατικό σχολικής βίας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι...