«Άθληση για όλους» στον Δήμο Χανίων: Νέα δωρεάν προγράμματα άθλησης σε υπαίθριους χώρους και διαδικτυακά

Κανένα σχόλιο

Τη διεύρυνση και τη δημιουργία νέων αθλητικών προγραμμάτων ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 24/02/2022, σε Συνέντευξη Τύπου, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα στη Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης,παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, ανακοινώθηκαν νέα προγράμματα, όπου οι δημότες θα μπορούν είτε να χρησιμοποιούν τα  υπαίθρια όργανα γυμναστικής με την καθοδήγηση γυμναστών του Δήμου Χανίων, είτε να συμμετέχουν σε ομαδικά προγράμματα ενδυνάμωσης σε υπαίθριους χώρους του Δήμου Χανίων. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει και διαδικτυακό πρόγραμμα αεροβικής και pilates.

Ο κ. Μιχαηλάκης στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου υπογράμμισε: «Ο Δήμος Χανίων κατανοώντας την ανάγκη των συμπολιτών μας για άσκηση και εκτόνωση, διευρύνει τα προγράμματα που ήδη υπάρχουν στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας, με προγράμματα εκγύμνασης σε ανοιχτούς χώρους. Το Πάρκο Ειρήνης & Φιλίας, το Πάρκο Αγίων Αποστόλων, το Πάρκο της Αμπεριάς,για πρώτη φορά γίνονται χώροι άθλησης για όλους τους πολίτες, είτε ατομικά είτε με ομαδικά προγράμματα ενδυνάμωσης για όλους».

"Sponsored links"

«Εξετάζοντας τις συνθήκες και τις δυσκολίες της εκγύμνασης των δημοτών σε κλειστούς χώρους, θεωρήσαμε απαραίτητο να δημιουργήσουμε προγράμματα γυμναστικής και σε υπαίθριους χώρους, στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα οι δημότες χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής.Το μόνο που χρειάζεται να έχει μαζί του ο αθλούμενος (προαιρετικά) είναι ένα στρωματάκι γυμναστικής ή μια πετσέτα για τις ασκήσεις, που γίνονται στο έδαφος» επεσήμανε η Λίνα Ψούνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων.

Τέλος για το πρόγραμμα διαδικτυακής άσκησης Cardio&Fitness οι πολίτες μπορούν να αιτηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/HxCHteXRaUNtamHf8

Διαδικτυακό πρόγραμμα:

Δευτέρα-Τετάρτη: 17.00 με 18.00 καιΠαρασκευή: 18.00 με 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνικά στο 2821341790 και μέσω e-mail:
g-athlitismos@chania.gr

Το πρόγραμμα των νέων αθλητικών προγραμμάτων είναι το εξής:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live