15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Άλλος ένας νέος άνθρωπος νεκρός, στους δρόμους των Χανίων τις ημέρες των εορτών

Ημερομηνία:

Όπως σε κάθε πόλεμο, τα θύματά είναι πολλά και είναι κυρίως νέοι. Όπως σε κάθε πόλεμο, υπάρχουν περίοδοι με περισσότερα θύματα και άλλες με λιγότερα. Οι εορταστικές ημέρες, είναι ημέρες έξαρσης.

Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτές τις ημέρες των εορτών, στα Χανια θρηνούμε ήδη τέσσερις νέους ανθρώπους νεκρούς. Και είναι τέσσερις γιατί σήμερα είχαμε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Ένας 20χρονος πέθανε στο δρόμο στις Πλακούρες στο Ακρωτήρι. Οδηγούσε μία μηχανή, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε μία κολόνα. Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Χανίων. Τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά, οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν, όμως δε μπορούσαν να γίνουν πολλά.

Πιο δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος άνδρας ήταν και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Και εμείς, αναρωτιόμαστε. Πόσα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε για να αλλάξουν τα πράγματα στους δρόμους; Για να κινητοποιηθεί η πολιτεία και να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο; Για να αλλάξει και η δική μας συμπεριφορά; Πόσα ακόμη νέοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...