24.8 C
Chania
Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026

Άνδρας πυροβόλησε μέσα στον ΕΦΚΑ με καραμπίνα

Ημερομηνία:

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από ειδοποίηση για πυροβολισμούς στο κτίριο του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό, στην οδό Κειριαδών 4.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας με παλτό, στο οποίο είχε κρύψει καραμπίνα, άνοιξε πυρ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Πρόκειται για έναν άνδρα 89 ετών, ο οποίος αναζητείται. Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για σκηνές πανικού στο σημείο.

Ένας υπάλληλος του καταστήματος φέρεται να τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι και αυτήν την ώρα δέχεται τις πρώτες βοήθειες με τουρνικέ από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του παραμένουν περιορισμένες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να διερευνήσουν το περιστατικό και να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η περιοχή παραμένει υπό αστυνομικό αποκλεισμό για λόγους ασφαλείας και τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

tanea.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΜΑΙΧ διεξάγει έρευνα τουρισμού 2025

Το ΜΑΙΧ διεξάγει έρευνα τουρισμού 2025. Η μελέτη πραγματοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα του ινστιτούτου στα Χανιά της Κρήτης.