28.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Άνοιξε τις πύλες της στον Πειραιά η έκθεση του Δήμου Χανίων “Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στην καταναλωτή”

Ημερομηνία:

Με κεντρικό σημείο αναφοράς τα κρητικά ποιοτικά προϊόντα και την προβολή τους εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στον Τινάνειο Κήπο (έναντι Ι.Ν Αγίας Τριάδας), στον Πειραιά η Έκθεση Κρητικών Ποιοτικών Προϊόντων “Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στην καταναλωτή”. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, Ευαγγελία Σαρρή, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου Πειραιά, Έρρικα Ανδριανοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νεκτάριος Αλεξανδράκης και ο σύμβουλος του Δημάρχου Χανίων,  Στέλιος Ρίγλης.

Η εν λόγω έκθεση θα διαρκέσει στον Δήμο Πειραιά έως την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...