23.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

«Άντε γειά με τον κορονοϊό σας!»: Βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν στο Δροσερό για τα μηδενικά κρούσματα | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η ανακοίνωση από τα πιο επίσημα χείλη, εκείνα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι στα εκατοντάδες τεστ που έγιναν στην περιοχή δεν βρέθηκε θετικό, έβγαλε τους κατοίκους στον δρόμο.

Στους δρόμους πανηγύρισαν οι κάτοικοι του Δροσερού της Ξάνθης, την ανακοίνωση ότι κανένα από τα δείγματα που πάρθηκαν από τον οικισμό δεν βρέθηκε θετικό στον COVID-19.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα 326 δείγματα που ελήφθησαν από το Δροσερό και τον Τόπειρο και τόνισε πως μετά από ενδελεχή έλεγχο σε 3 εργαστήρια, βρέθηκαν όλα αρνητικά. Ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως οι κάτοικοι της περιοχής δεν πρέπει να εφησυχάσουν και πως τα η Ξάνθη παραμένει σε κατάσταση επιφυλακής για την εξάπλωση του ιού.

Στο άκουσμα ωστόσο της είδησης οι κάτοικοι του οικισμού ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν, παρά το γεγονός των περιοριστικών μέτρων ωστόσο που συνεχίζουν να ισχύουν στην περιοχή μιας και υπάγεται στον δήμο Ξάνθης.

xanthinea.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...