Άρης Παπαδογιάννης: «Το Santa Run είναι ευθύνη όλων μας να γίνει! Ο θεσμός πρέπει να διαφυλαχθεί…»

Κανένα σχόλιο

Mε πρωτοβουλία της παράταξης «Η Απάντηση τα Χανιά μας», ήρθε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της 6/11/2019 το θέμα της ματαίωσης της φετινής διοργάνωσης του Santa Run, όπως αυτή ανακοινώθηκε πρόσφατα από τους διοργανωτές.

Σε σχετικό κείμενο του επικεφαλή της παράταξης κ. Άρη Παπαδογιάννη αναφέρονται τα εξής:

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως είναι ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ, όχι μόνο να μην ματαιωθεί το φετινό το Santa Run αλλά να τεθούν και οι  βάσεις,  προκειμένου να διαφυλαχθεί ο εν λόγω θεσμός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, ανέδειξε τα Χανιά κατά την εορταστική περίοδο, σε σημείο αναφοράς πανελλαδικά και αποτέλεσε πραγματική «ανάσα» για κοινωνικά ιδρύματα του τόπου μας, τα οποία πασχίζουν καθημερινά για την λειτουργία τους.

"Sponsored links"

Το σωματείο Santa Run, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων στα Χανιά και την καθιερωμένη γιορτή των Άϊ Βασίληδων , βοηθούσε – και πρέπει να εξακολουθήσει να βοηθά – τα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και «Ορίζοντας», που ασχολούνται με παιδιά της πόλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και στα  οκτώ χρόνια δράσης του,  συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 400.000 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν για τις ανάγκες αυτών των ιδρυμάτων.

Ο Δήμος Χανίων, πρέπει ν’ αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και χαιρετίζουμε τις προθέσεις της δημοτικής αρχής – όπως αυτές διατυπώθηκαν στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. – από τον δήμαρχο, αλλά ο χρόνος «τρέχει» και οι κινήσεις μας δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου, αν θέλουμε το «κόκκινο ποτάμι» να τρέξει και φέτος στους δρόμους της πόλης τα Χριστούγεννα.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καλό θα ήταν να αναληφθούν και από άλλους τοπικούς φορείς άμεσα και συντονισμένα.

Τα μέλη της παράταξης μας δηλώνουν ξεκάθαρα πως είναι μέσα στους πρώτους εθελοντές, για να γίνει και φέτος το Santa Run στα Χανιά μας.

Άρης Παπαδογιάννης
Δημ. Σύμβουλος,
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις