Έβαλαν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό για να πάρουν το διχίλιαρο της αποζημίωσης !

Κανένα σχόλιο

Την αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ που δίδεται στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό προσπαθούν εκμεταλλευτούν επιτήδειοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις οποίες αναφέρθηκε το Mega, κάποιοι στην περιοχή του Κορωπίου, προσπάθησαν να περάσουν τα αυτοκίνητά τους στην “Αττική Οδό” ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν την αποζημίωση.

Συλλήψεις δεν έχουν γίνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούν περιπολίες προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα φαινόμενα.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live