16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη – Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μίνωα Μάτσα

Ημερομηνία:

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς με τον άντρα της Μίνω Μάτσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστό πως οι δυο τους παντεύτηκαν στις Σπέτσες, σε στενό οικογενειακό κύκλο, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

“Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία” δήλωσε η μέλλουσα μανούλα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα.

Ο ξαφνικός γάμος στις Σπέτσες

Η Ολγα Κεφαλογιάννη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα, υπό άκρα μυστικότητα, τη Δευτέρα 3 Μαϊου και το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής μία ημέρα μετά, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον “Ύμνο της αγάπης”: “Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη”, έγραψε.

Ο “Ύμνος της Αγάπης” συχνά αναφέρεται ως ο Ύμνος των Ύμνων της Καινής Διαθήκης και στα εκκλησιαστικά κείμενα ως το Κεφάλαιο της Αγάπης. Το κείμενο αναγιγνώσκεται κατά την ακολουθία του μυστήριου του γάμου.

Το παρών στον γάμο έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

Σημειώνεται επίσης, ότι το νυφικό είναι μια σύλληψη της ίδιας της Ολγας Κεφαλογιάννη.

thetoc.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ