12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Έκθεση φωτογραφίας στον Μαρουλά Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Ο φωτογράφος Nicholas Soumpassakis, Έλληνας της Αυστραλίας με καταγωγή από τον Μαρουλά Ρεθύμνου, η σύζυγός του φωτογράφος – ζωγράφος Sirinrampai (Maria) Prapanthawee από την Ταϋλάνδη και η ταβέρνα «Μυλόπετρα» διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «BACK TO FILM AND BACK TO NATURE».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της ταβέρνας «Μυλόπετρα» στον Μαρουλά Ρεθύμνου, από την Τρίτη 25 Αυγούστου έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, 11 το πρωί – 9 το βράδυ.

Η ταβέρνα Μυλόπετρα βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού και διατηρητέου βενετσιάνικου οικισμού του Μαρουλά, χωριό σε απόσταση 9 χλμ. στα νοτιοανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, στον δρόμο για Αρκάδι.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...