Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Σούδας

Κανένα σχόλιο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Σούδας, έκοψε την  Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013  ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και μελών του ΚΑΠΗ.Στο χώρο εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ, το οποίο  ήταν κατάμεστο από κόσμο, η χορωδία του ΚΑΠΗ Σούδας, τραγούδησε με την συνοδεία των μουσικών Γιώργου Δουλγερακη  και Βαλεντίνας Βιριράκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης  Σκουλάκης  επεσήμανε ότι «τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων οφείλουν να αποτελούν πόλο έλξης για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και, κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η διεύρυνση των παρεχομένων υπηρεσιών τους».

Η πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π, Χρύσα Χαριτάκη, ανέφερε ότι «με τις δράσεις που πραγματοποιούνται προσπαθούμε  τα ΚΑΠΗ να αποτελέσουν κέντρα συνάθροισης και επικοινωνίας, με στόχο την ενεργητική συμμετοχή και την ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης».

"Sponsored links"

Στον απολογισμός των δράσεων του ΚΑΠΗ για το έτος 2012 αναφέρθηκε η διευθύντρια του ΚΑΠΗ, κα  Καντεράκη Ειρήνη και σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκαν  3.885 επισκέψεις  στην γιατρό, 3.547 κατ οίκον νοσηλευτικές επισκέψεις, 338 αιμοληψίες για εργαστηριακές εξετάσεις και  620 συνεδρίες φυσικοθεραπείας .

Επίσης  το ΚΑΠΗ  Σούδας  σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και τον φιλανθρωπικό  σύλλογο Σούδας  «ο Άγιος Νικόλαος » καθημερινά  μαγειρεύουν  65 μερίδες φαγητού για οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live