Έκτακτα μέτρα της τροχαίας για την κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη αναμένεται αύριο η παρουσία του κόσμου στην κηδεία του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη και γι’ αυτό η τροχαία παίρνει μέτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τα μέτρα που θα ληφθούν έχουν ως εξής:

"Sponsored links"

– αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 από ώρα 10:00 έως και την 15:00 ώρα της ιδίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αναπαύσεως και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με τις οδούς Αν. Γογονή έως και την οδό Εφέδρων Πολεμιστών.

Επιπλέον διακοπή της κυκλοφορίας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και στις παρακάτω κάθετες της οδού Αναπαύσεως:

• οδός Μάνου Κατράκη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων,

• οδός Κορνάρου, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων

• οδός Βολάνη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό ΦαλασάρνηςΚατά το χρονικό διάστημα ισχύς των ως άνω απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται με δυνάμεις τις τροχαίας από παρακείμενες οδούς. Το χρονικό διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όλων των αστυνομικών των υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα που θα ληφθούν.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live