“Έλληνες γ.τ.π.” το όνομα του κόμματος Κασιδιάρη – Χαμός στο twitter

Κανένα σχόλιο

Ακόμα δεν ίδρυσε το νέο κόμμα του ο άρτι αποχωρήσας από τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης και στα social media άρχισε το τρολάρισμα. Και πώς να μην αρχίσει, αφού η επιλογή του ονόματος του κόμματος επιτρέπει πολλούς αστείους συνειρμούς.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα του, ο Κασιδιάρης το ονομάσε «Έλληνες Για Την Πατρίδα» ή με μια μορφή συντομογραφίας «Έλληνες Γ.Τ.Π.», αρχικά που παραπέμπουν σε μια καθόλου κολακευτική έκφραση που χρησιμοποιείται όταν κάποιος θέλει να δείξει την απόρριψή του για κάτι.

Οπότε, χρήστες των social media το πήραν χαμπάρι και άρχισε το… πάρτι.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live