20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Έμμα: Βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες των οργάνων της 21χρονης – Στην ανακρίτρια η οικογένεια της 21χρονης

Ημερομηνία:

Η 21χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου, θα δώσει ζωή μέσα από τον θάνατό της, καθώς βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες οι οποίοι θα λάβουν το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδής της.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, οι γονείς της 21χρονης που έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο του 26χρονου στη Θεσσαλονίκη, έμαθαν από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ότι βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες των οργάνων της, μετά την απόφαση τους να προχωρήσει η δωρεά.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας και σύμφωνα με το ThessToday.gr, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Στην ανακρίτρια η οικογένεια της 21χρονης – Δηλώνουν παράσταση πολιτικής αγωγής

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκονται αυτή την ώρα οι γονείς της 21χρονης Εμμανουέλας που έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας μαζί με τον δικηγόρο Νικόλαο Ρουσσόπουλο εισήλθαν λίγο μετά τις 09.30 στο Δικαστικό Μέγαρο ώστε να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής με στόχο να αλλάξει το κατηγορητήριο σε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, σκεπτόμενοι ότι ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη είναι ικανός να το ξανακάνει.

Ο οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε τον θάνατο σε βαθμό κακουργήματος, αδίκημα που επισύρει ποινή κάθειρξης από 10 έως 15 χρόνια, με την πλευρά της οικογένειας της φοιτήτριας να ζητεί να κληθούν και άλλοι μάρτυρες.

«Είναι μαρτυρίες οι οποίες θα δώσουν μια άλλη εικόνα, πολύ πιο σκληρή από αυτή που προσπαθεί να δείξει η πλευρά της υπεράσπισης» δήλωσε ο κ. Ρουσσόπουλος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ