16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Έναρξη εργασιών ανάπλασης οικισμού Κουρνά

Ημερομηνία:

Την άμεση έναρξη απαραίτητων εργασιών για την αισθητική ανάπλαση οικισμού Κουρνά ( τμήμα Αγ Γεωργίου έως Αγ. Βαρβάρα) αξίας 184,155 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα 4/9/2014 ο Δήμαρχος Αποκόρωνα κος Κουκιανάκης, σε επιτόπια αυτοψία την οποία πραγματοποίησε με Δημοτικούς Συμβούλους και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Σύμφωνα με δέσμευση του εργολάβου, οι απαραίτητες εργασίες ξεκινούν αύριο Παρασκευή 5/9/2014, έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην κοινωνία του Κουρνά σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχει πραγματοποιηθεί κυβολιθόστρωση των δρόμων του συγκεκριμένου τμήματος, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού και απαραίτητων φωτιστικών.

Το έργο αναβαθμίζει την λειτουργικότητα, διευκολύνει την προσβασιμότητα και την χρήση από τους κατοίκους της περιοχής και τέλος αναδεικνύει την γραφικότητα των δρόμων και των κτισμάτων της περιοχής.

flashnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ