Έναρξη κρουαζιέρας στα Χανιά με το Europa – Πάνω από 110 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το επόμενο διάστημα

Κανένα σχόλιο

Με περισσότερες από 110 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων ξεκινάει το προσεχές Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 η Κρουαζιέρα για τα Χανιά με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου EUROPA.

Το EUROPA ανήκει στην Hapag-Lloyd Cruises και θα καταπλεύσει στη Σούδα προερχόμενο από την Ρόδο, ενώ θα ανχωρήσει την ίδια ημέρα για τη Μονεμβασιά.

Αφίξεις που ξεχωρίζουν

"Sponsored links"

Μεταξύ των πλοίων που θα βρεθούν στα Χανιά φέτος ξεχωρίζουν τα Disney Magic, Odyssey of the Seas και Resilient Lady. Τα τρία αυτά πλοία θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Σούδα. Το Disney Magic, κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruises, είναι ένα θεματικό πλοίο που ταξιδεύει στον κόσμο της Disney μεγάλους αλλά κυρίως μικρούς επιβάτες που ζουν μία μοναδική εμπειρία εν πλω.

Το Odyssey Of The Seas, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, έχει πληθώρα προγραμματισμένων αφίξεων φέτος και θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο με επιβάτες που θα καταπλέει στη Σούδα. Θυμίζουμε οτι το Anthem Of The Seas είχε καταπλεύσει δύο φορές στη Σούδα για αλλαγές πληρώματος και προμήθειες πέρυσι την άνοιξη και το Harmony Of The Seas μία για τους ίδιους λόγους. Και τα δύο είναι στις κλάσεις με τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.

Το Resilient Lady είναι ένα από τα νεότευκτα κρουαζιερόπλοια της Virgin Cruises και είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία επιχειρεί στην ελληνική κρουαζιέρα. Μάλιστα, έχει πληθώρα αφίξεων μέχρι και το φθινόπωρο.

Όλα αυτά στο πρόγραμμα, καθώς η πανδημία και η συνεχής εξέλιξή της, μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα, προκαλώντας τροποποιήσεις ή και ακυρώσεις.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αφίξεις στην σελίδα Πρόγραμμα Κρουαζιέρας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live